Shimano logo

A SHIMANO-nál mindenki a legjobbra törekszik. Technológiai újításaink segítségével olyan termékeket alkotunk, amelyek a tökéletesség határát súrolják, amelyek mind nagyobb hatékonyságot és tartósságot, egyre könnyebb kezelést, valamint a legnagyobb kényelmet biztosítják. A technológiai felkészültség kulcsfontosságú egy Maraton versenyen. Nem csak a helyezésünk múlhat rajta, hanem az élményt és az emléket is szebbé varázsolja, ha minden rendben működik.

 

logo temposport

Az időd mérjük!

 

ebikeshop logo szoveg nelkul

-Miért szponzorál egy elektromos rásegítésű kerékpárokat értékesítő cég egy ilyen sporteseményt?

A válaszunk egyszerű: meg vagyunk győződve arról, hogy egy új technikai sportág kialakulását segítjük, amelyben a legfontosabb tényező az ember. Az ember, aki teljes izomerejét bevetve uralja és vezérli a gépét. Aki okosan taktikázik, folyamatosan mérlegel, hogy az elektromotor milyen erővel segítsen, hogy az akku a célig kitartson. A kísérletező ember, aki folyamatosan feszegeti a határait.

Cégünk 7 éve foglalkozik prémium pedelec kerékpárok értékesítésével. Piacvezetők vagyunk; az 500m2-es törökbálinti bemutató termünkben vásárlóink közel 150 készleten lévő elektromos rásegítésű kerékpárból választhatnak. Évek óta nálunk vásárolják a legtöbb csúcskategóriás elektromos montit a Haibike, KTM, Lapierre, BH, Conway és az M1 Sporttechnik márkák topmodelljei közül.

Az értékesítésen túl természetesen a karbantartásban, javításban is segítséget nyújtunk Ügyfeleinknek. A legmodernebb számítógépes diagnosztika, az akkumulátorok terheléses tesztelése, a részegységek szoftveres frissítése természetes velejárója a napi szervizes feladatainknak.

Az pedelec futamon indulóknak minden támogatást meg szeretnénk adni, ezért is segítünk a nevezési díjak egy részének átvételével. A versenyhez jó szórakozást kívánunk!

ebikeshop.hu csapata

 

high5 logo

Helyezd a teljesítményed egy teljesen új szintre. 2009-óta ez a Mi mottónk!

A High5 Sports Nutrition, egy korszerű sporttáplálkozási termék, amit speciálisan arra fejlesztettek ki, hogy gyorsabban és tovább versenyezz, egy kemény, állóképességet igénybe vevő kihívás esetén.

A High5 termékek a ma elérhető legjobb minőségű kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Forradalmi összetételével újra értelmezték és leegyszerűsítették a táplálékkiegészítő termékeket. Ebben tényleg az van amire szükséged van, és működik nem csak marketing szöveg!!!

Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a termékeink érted dolgozzanak és a legjobbat hozzák ki belőled.

Ne feledd, ha minket választasz, akkor biztos lehet abban, hogy ha keményen beleteszed a munkát az edzésekbe, és odafigyelsz a frissítési tanácsainkra akkor SOHA nem fogsz elbukni!

Ha többet akarsz tudni termékeinkről: www.high5.hu

 

movil logo2017

Magyarország legnépszerűbb online outdoor magazinja

A kétezres évek hajnalán bejegyeztettük a www.mozgasvilag.hu domain címet és ettől kezdve megállíthatatlanul tör előre az aktív szabadidős elfoglaltságok népszerűsége Magyarországon. Persze nem állítjuk, hogy ez egyedül nekünk köszönhető, de azért bőven kivesszük belőle a részünket. Ezért is örülünk, hogy az idei évben Mi vagyunk a Bükk Hehyikerékpár Maraton hivatalos média támogatója.Tovább!

 

Cartographia logo

A Cartographia kiadó Magyarország legrégebbi térképészettel foglalkozó cége, amely nemrég ünnepelte 60. évfordulóját. Az 1954-ben alapított Kartográfiai Vállalatot 1993. januárja óta ismeri Cartographia néven az ország. Kiadványainkat folyamatosan frissítve, vásárlóink számára széles kínálatot biztosítva továbbra is állunk rendelkezésre. A hat évtizednyi tudást, tapasztalatot igyekszünk felelősséggel kezelni, hogy kiadónk továbbra is partnere lehessen azoknak, akiknek nyomtatott vagy digitális formában megbízható turisztikai információra, térképre, navigációs szolgáltatásokra van szüksége. Tovább a kiadóweboldalára!

hk

A holkerekparozzak.hu-t 2010 márciusában indítottuk, azzal a céllal, hogy a többi kerékpározással foglalkozó oldallal ellentétben - melyek többségében versenysportként közelítik meg a témát - a nagyközönséghez, a hobbi kerékpárosokhoz, túrázókhoz szóljunk. Cikkeink is ezen szellemben készülnek

Túra adatbázisunkban rengeteg túrát talál az érdeklődő akár aszfalton, akár terepen akar kerékpározni.

A Bükk Hegyikerékpár Maraton támogatását is ebben a szellemben végezzük. Sajtó megjelenések mellett szakmai tanácsokkal, illetve a szervezésben való részvétellel segítjük a rendezvényt. Fő célunk a rendezvényt minél közelebb hozzuk az amatőr kerékpárosokhoz.