ambringa logo 700

Örömmel jelentem be, hogy 2019-ben rendezvényünket az Annyira Más Bringabolt is támogatja. Hogy mitől más? Merülhet fel a kérdés azokban, akik nem ismerik őket. Nos, a bringák miatt. Alapítása óta két különleges kerékpár kategóriát honosított meg Magyarországon, ugyanis ők kezdték el elsőként forgalmazni a fekvőbringákat, vagy ahogy sokan ismerik a rekukat, illetve az elektromos rásegítéses kerékpárokat.

De nézzük ők mit írnak magukról:

Az "élmény-bringázás" specialistája

2007-es alapítása óta az Annyira Más Bringabolt két különleges kerékpár kategóriát honosított meg Magyarországon, ugyanis mi kezdtünk el elsőként forgalmazni elektromos rásegítéses kerékpárokat, illetve fekvőbringákat. Elektromos kerékpárjaink nyergében nagyobb távokat és nagyobb szintkülönbségeket tudsz lekűzdeni ugyanannyi idő alatt.

Célunk, hogy nem csak a hozzád hasonló, versenyeken is elinduló komoly bringások, hanem a kevesebbet kerékpározók is részesüljenek ennek a fantasztikus sportnak az örömeiből. Ebben Te is a segítségünkre lehetsz. Gyere el és hozd magaddal párodat, barátodat, és mi olyan bringára ültetjük, mellyel boldogan fog együtt tekerni Veled a legszebb tájakon!

Akár egy megfizethető, de már minőségi, akár egy igazi prémium elektromos kerékpárról legyen szó, segítünk megtalálni a megfelelőt a több, mint 500 darabos kínálatunkból. Sőt, elektromos átépítő szettjeinkkel akár normál kerékpárokból is tudunk beépített erőművel rendelkező bringát varázsolni!

Okleveles szervizeseink a legkorszerűbb diagnosztikai és karbantartó eszközökkel rendelkeznek a Bosch, a Shimano, a Brose, az Alber és Giant Syncdrive rendszerű elektromos kerékpárok karbantartására, diagnosztikájára, szoftveres frissítésére, sőt akár a Bosch akkuk terheléses tesztelésére is.

Gyertek el akár a budapesti, akár a budakalászi boltunkba, és próbáljátok ki a környék emelkedőin elektromos kerékpárjainkat, mert minden szónál többet ér egy próba!"

Az AM Bringabolt csapata részt vesz a kétnapos kiállításon is és reményeink szerint sok-sok ember kipróbálhatja az elektromos kerékpározást bringáik nyergében.

szonzorok2019