Shimano logo

A SHIMANO-nál mindenki a legjobbra törekszik. Technológiai újításaink segítségével olyan termékeket alkotunk, amelyek a tökéletesség határát súrolják, amelyek mind nagyobb hatékonyságot és tartósságot, egyre könnyebb kezelést, valamint a legnagyobb kényelmet biztosítják. A technológiai felkészültség kulcsfontosságú egy Maraton versenyen. Nem csak a helyezésünk múlhat rajta, hanem az élményt és az emléket is szebbé varázsolja, ha minden rendben működik.

 

logo temposport

Az időd mérjük!

 

ambringa logo 700

Az "élmény-bringázás" specialistája

2007-es alapítása óta az Annyira Más Bringabolt két különleges kerékpár kategóriát honosított meg Magyarországon, ugyanis mi kezdtünk el elsőként forgalmazni elektromos rásegítéses kerékpárokat, illetve fekvőbringákat. Elektromos kerékpárjaink nyergében nagyobb távokat és nagyobb szintkülönbségeket tudsz lekűzdeni ugyanannyi idő alatt.

Célunk, hogy nem csak a hozzád hasonló, versenyeken is elinduló komoly bringások, hanem a kevesebbet kerékpározók is részesüljenek ennek a fantasztikus sportnak az örömeiből. Ebben Te is a segítségünkre lehetsz. Gyere el és hozd magaddal párodat, barátodat, és mi olyan bringára ültetjük, mellyel boldogan fog együtt tekerni Veled a legszebb tájakon!

Akár egy megfizethető, de már minőségi, akár egy igazi prémium elektromos kerékpárról legyen szó, segítünk megtalálni a megfelelőt a több, mint 500 darabos kínálatunkból. Sőt, elektromos átépítő szettjeinkkel akár normál kerékpárokból is tudunk beépített erőművel rendelkező bringát varázsolni!

Okleveles szervizeseink a legkorszerűbb diagnosztikai és karbantartó eszközökkel rendelkeznek a Bosch, a Shimano, a Brose, az Alber és Giant Syncdrive rendszerű elektromos kerékpárok karbantartására, diagnosztikájára, szoftveres frissítésére, sőt akár a Bosch akkuk terheléses tesztelésére is.

Gyertek el akár a budapesti, akár a budakalászi boltunkba, és próbáljátok ki a környék emelkedőin elektromos kerékpárjainkat, mert minden szónál többet ér egy próba! Webcímünkön bővebb infókat találsz, katt IDE!

 

 

high5 logo

Helyezd a teljesítményed egy teljesen új szintre. 2009-óta ez a Mi mottónk!

A High5 Sports Nutrition, egy korszerű sporttáplálkozási termék, amit speciálisan arra fejlesztettek ki, hogy gyorsabban és tovább versenyezz, egy kemény, állóképességet igénybe vevő kihívás esetén.

A High5 termékek a ma elérhető legjobb minőségű kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Forradalmi összetételével újra értelmezték és leegyszerűsítették a táplálékkiegészítő termékeket. Ebben tényleg az van amire szükséged van, és működik nem csak marketing szöveg!!!

Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a termékeink érted dolgozzanak és a legjobbat hozzák ki belőled.

Ne feledd, ha minket választasz, akkor biztos lehet abban, hogy ha keményen beleteszed a munkát az edzésekbe, és odafigyelsz a frissítési tanácsainkra akkor SOHA nem fogsz elbukni!

Ha többet akarsz tudni termékeinkről: www.high5.hu

 

movil logo2017

Magyarország legnépszerűbb online outdoor magazinja

A kétezres évek hajnalán bejegyeztettük a www.mozgasvilag.hu domain címet és ettől kezdve megállíthatatlanul tör előre az aktív szabadidős elfoglaltságok népszerűsége Magyarországon. Persze nem állítjuk, hogy ez egyedül nekünk köszönhető, de azért bőven kivesszük belőle a részünket. Ezért is örülünk, hogy az idei évben Mi vagyunk a Bükk Hehyikerékpár Maraton hivatalos média támogatója.Tovább!

 

Cartographia logo

A Cartographia kiadó Magyarország legrégebbi térképészettel foglalkozó cége, amely nemrég ünnepelte 60. évfordulóját. Az 1954-ben alapított Kartográfiai Vállalatot 1993. januárja óta ismeri Cartographia néven az ország. Kiadványainkat folyamatosan frissítve, vásárlóink számára széles kínálatot biztosítva továbbra is állunk rendelkezésre. A hat évtizednyi tudást, tapasztalatot igyekszünk felelősséggel kezelni, hogy kiadónk továbbra is partnere lehessen azoknak, akiknek nyomtatott vagy digitális formában megbízható turisztikai információra, térképre, navigációs szolgáltatásokra van szüksége. Tovább a kiadó weboldalára!

hk

A holkerekparozzak.hu-t 2010 márciusában indítottuk, azzal a céllal, hogy a többi kerékpározással foglalkozó oldallal ellentétben - melyek többségében versenysportként közelítik meg a témát - a nagyközönséghez, a hobbi kerékpárosokhoz, túrázókhoz szóljunk. Cikkeink is ezen szellemben készülnek

Túra adatbázisunkban rengeteg túrát talál az érdeklődő akár aszfalton, akár terepen akar kerékpározni.

A Bükk Hegyikerékpár Maraton támogatását is ebben a szellemben végezzük. Sajtó megjelenések mellett szakmai tanácsokkal, illetve a szervezésben való részvétellel segítjük a rendezvényt. Fő célunk a rendezvényt minél közelebb hozzuk az amatőr kerékpárosokhoz.

decathlon sport kozosseg web2

A Decathlon fő hivatása "Elérhetővé tenni a sportolás örömét és jótékony hatását a lehető legtöbb ember számára". 1976-ban nyitotta meg első áruházát Franciaországban, azóta 40 országban van jelen. Magyaroszágon 2005-ben nyílt Budaörsön az első áruház, mára pedig már 24 áruházunk és egy regionális logisztikai központunk van. A kereskedelem mellett legfőbb célunk a társadalmi felelősségvállalás, aminek kapcsán elindítottuk a sportoljma.hu oldalunkat is.

donfrancesco logo

Mary-Ker Pasta Kft. 100%-ban magyar, családi tulajdonban lévő sütőipari vállalat, Amelyiknek egyik márkája a Don Francesco tészta család, amely versenyünk kapcsán is találkozhatsz.

Kiváló minőségű tojásos, tojás nélküli és durum, és reform száraztésztákat a Dunakeszi Tésztagyárban, és Székesfehérváron (volt Cerbona Tésztagyárban) állítják elő, szigorú minőségbiztosítási rendszer (IFS. 6. emelt szinten) működtetése mellett.

Mary-Ker Pasta Kft. termékei megfelelnek a 100%-ban Magyar Termék védjegy követelményrendszerének.

Don Francesco durum száraztészták kaphatók a COOP, CBA, REÁL, METRO, AUCHAN, SPAR, INTERSPAR, LIDL, HERBÁRIA hálózatok üzleteiben.

deuter logo

Az 1898-ban alakult Deuter, a legrégebbi márka a szakmában. A hátizsákokat teljes körű, abszolút kényelem, és tökéletes részletek jellemzik.  A termékek megalkotásánál elsődleges szempontként mindig az anatómiai,  biztonsági és minőségi követelményeket helyezik középpontba. Az egyes termékcsaládok minden esetben felhasználó-specifikusan vannak tervezve. Legyen szó sportolásról, túrázásról vagy akár hétköznapi használatról, a Deuter hátizsákok és kiegészítőik minden felmerülő igényt kielégítenek és megbízhatóan elkísérnek, bármilyen kalandról is legyen szó!

kellys logo

Kellys Bicycles

A 1991-ben alapított @Kellys Bicycles kerékpárokat és kerékpár kiegészítőket gyártó közép-európai márka, mely elkötelezett a hazai kerékpáros kultúra népszerűsítésében, legyen szó terepversenyről, új technológiák és stílus népszerűsítéséről, utánpótlás nevelésről, vagy gyári csapata a @Kellys Factory Team eredményességének támogatásáról. A Kellys kerékpáros részlege egyre nagyobb hangsúlyt fektet a fejlesztésre, az innovációkkal jelenleg 8 fiatal mérnök foglalkozik, akik kivétel nélkül nagy rajongói a bingázásnak, és vallják:„Minden kerékpárnak küldetése van!” A Tiéteké ezen a hétvégén a Bükk Maraton teljesítése legyen. Bővebb információ: https://www.kellysbike.com/hu/