1 fb start 2018

Több kiállító, nagyobb fedett tér, street food, bővített programok.

Idén 8. alkalommal szervezzük meg a Mozgásvilág Tesztnapot és most már 3. alkalommal Kamaraerdő lesz a helyszín. 8 évvel ezelőtt azért hoztuk létre ezt az egyedi rendezvényt, hogy egy helyen több márka termékeit (főként kerékpárjait) ki lehessen próbálni. Hiszen evidens, hogy a sokszázezres árkategóriától kezdődő kerékpároknál nem szívesen nyúlna mellé az ember, ezért az a minimum, hogy mielőtt kicsengetne egy komolyabb summát egy kerékpárért, legalább ráülne, de sokkal inkább letesztelné a kiszemelt bringát.

Mivel ez igaz több százezres kütyükre, egyre drágább futócipőkre, további kiegészítőkre is, a Tesztnap évről-évre tovább bővült. Bár az alapcél nem változott, a rendezvény évről-évre, ahogyan idén is bővül.

 

Legnagyobb kerékpáros és futó kiállítás és tesztnap

Ha a kiállító cégek számát vesszük figyelembe akkor bizony idén az eddigi legnagyobb Tesztnapot tartjuk. Jelen pillanatban kitehetjük a megtelt táblát. Bár ez nem a „Kié nagyobb” verseny de azért büszkék vagyunk rá, hogy mind kerékpár, mind futás témában valószínűleg a Mozgásvilág Tesztnap a legnagyobb hazai kiállítás.

Jelenleg 38 céggel szerződtünk le, akik 60+ márkát képviselnek és több olyan is van, aki a márkáit csak nálunk állítja ki. Ilyen pl. a Specialized, a Kellys, a Superior, a Scott, a Deuter vagy a B’Twin vagy a futó márkák közül a Mizuno, és a Salming.

Igazi élmény családdal is

A Tesztnap legnagyobb előnye, hogy nem csak nézegetheted vagy szerencsés esetben megfoghatod a kiállított termékeket, hanem ki is próbálhatod őket. Ebben 3 kerékpáros és 2 futó tesztkör segít.

Aki családdal jön, annak sem kell izgulnia. Több kiegészítő programot szervezünk, hogy a kísérőket is le tudjuk foglalni.

2 db gyermek kerékpáros Kresz-pálya, egy pumpa-pálya és a helyszíni játszótér áll a gyerekek rendelkezésére. Ezen felül idén egy utánpótlás kerékpár versenynek is helyet adunk.

Futók részére technika javító terep-, illetve futógimnasztika edzést tartunk.

Kerékpáros utazás

Kerékpár témában nem csak vasakra kell gondolni. Több ausztriai, szlovák- és szlovén turisztikai hivatal is képviselteti magát és ajánlatait. Ha már utazás akkor a következő kerékpár- és futócucc kompatibilis autónkat is kiválaszthatjuk, a hozzá tartozó szállítókkal együtt.

Ingyenes

Látogatók, tesztelők számára ingyenes. Ennél jobban ezt a részt talán nem is kell kifejteni.

Kényelem, szórakozás

Minden évben kikérdezzük a látogatókat, milyen fejlesztéseket szeretnének látni? Visszatérő válasz a büfé kérdése. Idén 2 street food kocsi, a Burger Bár-hol és a Gnochhi furgon fogja csillapítani az éhségeteket.

Menü itt…

Ezen felül a tavaly jól bevált kávés tuk-tuk is rendelkezésre áll.

Idei fejlesztések

Amire idén nagyobb hangsúlyt fektetünk, az egyszerűbb időpont foglalás. Egyes kiállítók kérhetik, hogy előzetesen foglalj időpontot náluk. Ezeket a lehetőségeket, egyszerre fogjuk megnyitni április 12-én!

A nagy sátor területéről kivitetjük a színpadot, így a teljes nettó területet használhatjuk. Ennek következtében több kiállító kerülhet a sátorba, ami így a büfékkel együtt a rendezvény igazi találkozó pontjává alakulhat, ami kedvezőtlen időjárás esetén oltalmat is ad.

Ne maradj le- Regisztrálj MOST