Kedves Sporttársak, Bükk Maraton résztvevők /nem csak versenyzők/ !

Nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek a versenyre, reméljük ez a jövőben is így marad.

Újra lement egy verseny, amely gondolom sokaknak kedves emlékeket idéz, sok pozitív visszajelzés jött, illetve vannak negatív hangok is, amelyek ritkán jönnek egyenesen hozzánk.

Nehéz, azaz lehetetlen olyan rendezvényt szervezni, amivel mindenki elégedett. Biztosan lehet egy eseményt moderáltatni, ami szinte csak pozitív képet sugároz. Idén nagyon sok olyan dolog történt, amely az előz? 11 évet nem jellemezte. Egyet jelzek itt is, a természetvédelem a verseny engedélyezését elutasította, ez a verseny előtt 14 nappal jutott a tudomásomra. Ennek ellenére sikerült mégis az engedélyt közbenjárásnak köszönhetően megkapni. A rendezvény jövőbeni sorsa kérdőjeles, gondolom ez érinti a hasonló hegyikerékpáros eseményeket.

Az augusztusi hőség megnehezítette a versenyzők dolgát, de a rendez?két is. Ha esik sár van, ha hőség akkor por, de a maraton nem terem sport.

A versenyre nem nevezett, a "véletlenül" pályán kerékpározók tömegesedése sajnos kellemetlen jelenség, bukósisak nélkül baleset szenvedett ember mentése emberies cselekedet, de a feladatot ellátó mentősök a szervezők megbízásából a versenyzőkért vannak.....

Továbbra is várjuk a jobbító ötleteket, észrevételeket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Nagy Ádám