A kevés jelentkezőszám miatt úgy döntöttünk, hogy nem rendezzük meg idén a futóversenyt.

Az eddigi befizetések visszautalásra kerülnek.

Sokáig gondolkodtunk, végül úgy döntöttünk a futóverseny résztvevői is megkapják a kerékpár maratonozók egyedi gyártású, nem utólag szitázott Mizuno technika pólóját. Ha valaki le maradt volna a pólós nevezésről. A helyszínen megvásárolhatja ezt 6 000 Ft/db áron.

polo02

high5 secondary sn rgb

Egy versenyen a frissítés a legfontosabb! Hogy miért gondoljuk így? Mert hiába edzel keményen, ha a versenyen nem megfelelően és nem a megfelelő termékkel frissítesz, akkor nem tudod kiadni magadból a maximumot! Ezért is vagyunk a Bükk Maraton frissítő partnere immár 6. éve.

A High5 Sports Nutrition, egy korszerű sporttáplálkozási termék, amit speciálisan arra fejlesztettek ki, hogy gyorsabban és probléma mentesen versenyezz, egy kemény, állóképességi kihívás esetén, legyen az futás vagy kerékpározás akár triatlon.
A High5 termékek a ma elérhető legjobb minőségű kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Forradalmi összetételével újra értelmezték és leegyszerűsítették a táplálékkiegészítő termékeket. Ebben tényleg az van amire szükséged van, és működik nem csak marketing szöveg!!!

Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a termékeink érted dolgozzanak és a legjobbat hozzák ki belőled.

Ne feledd, ha minket választasz, akkor biztos lehet abban, hogy ha keményen beleteszed a munkát az edzésekbe, és odafigyelsz a frissítési tanácsainkra akkor SOHA nem fogsz elbukni!

Ha többet akarsz tudni termékeinkről, keress minket a BÜKK MARATON EXPO-n.

 szponzorok2019 futas

 terepfutas alapjai tr 1 700x300

Unod már ugyanazokat a köröket róni a Margit-szigeten vagy a közeledben található rekortán pályán? Eleged van az utcák túlzsúfoltságából és abból, hogy a szűk járdákon állandóan az el-elmélázó sétálókat kell kerülgetni? Egyhangúnak találod már a sík aszfalton való futást? Ha határozott igen a válasz, akkor rakd félre a benned lévő kétségeket és szabadulj ki a természetbe! Próbáld ki a terepfutást!

A terepfutás menő. Az utóbbi években egyre többet és többet hallunk róla, egyre népszerűbb alternatívája lesz az aszfalton kezdő, de kihívásokat kereső futók körében. És ez jól is van így, biztató a tendencia. Sőt, sokkal egészségesebb lenne, ha kint, a természetben, parkokban és erdőkben futnánk inkább, mint a nagyvárosok rossz levegőjétől bűzlő környezetében. Tudom, nem mindenki teheti meg, hogy csak úgy kiszalad a városból, mert van, hogy nincs hova – nincs, vagy csak nagyon messze akad pár lejtővel és emelkedővel tarkított dombocska. De aki teheti, ne szalassza el a lehetőséget!

Mielőtt belevágnál a terepfutásba, nem árt pár dologgal tisztában lenni, megfelelően felkészülni, testileg-lelkileg ráhangolódni. Terepen futni egészen más, mint aszfalton!

Tovább a teljes cikkre!

Figyelem!

A Kalenji Trail terepversenyre február 28-ig azaz már kevesebb mint 15 napig lehet a legkedvezőbb áron nevezni!

A 4 km-es bemelegítésre :D 1500 -, a 16 km-es távra 2500 Ft a nevezési díj, ami egy emlékpólót is tartalmaz.

Te neveztél már?

szonzorok2019

logo kalenji 300x198

Február 28-ig kedvezményesen nevezhetsz.

Elindult a kedvezményes nevezés terepfutó versenyünkre. Február 28-ig kedvezményesen nevezhetsz mindkét távon, és még egy emlék pólóval is gazdagabb leszel.

Hogyan nevezhetsz?
Regisztrálj az odinsport.eu weboldalon és fiókod létrejötte után válaszd ki a Kalenji Mountain Trail terepfutó verseny korodnak és a távnak megfelelő kategóriáját.

Bővebb infók a versenyről itt!

A hétvége rengeteg egyéb programmal is vár: expo, terep kerékpár túra, gyermek kerékpár verseny, Bükk Hegyikerékpár Maraton.

Gyere, és Győzd le a hegyeket!