A Paul Lange Hungary Kft., mint a Shimano magyarországi forgalmazója valamint a Nagy SE, mint a Bükk Hegyikerékpár Maraton szervezője örömmel jelentik be, hogy 1 + 2 éves főtámogatói szerződést írtak alá a rendezvény támogatására.

A megállapodás értelmében a 2018-as évtől a Shimano főtámogatói címet kap és technikai támogatója lesz a versenynek, melynek keretein belül szervizszolgáltatást is nyújt a rendezvényen.

A verseny szervezője, Nagy Ádám szerint sok év telt el főszponzor nélkül, nagyon örülünk annak, hogy újra van főtámogatónk, amely mellesleg a világ legnagyobb kerékpáripari márkája.

Horváth Szabolcs, a Paul Lange Hungary Kft. Marketing Menedzsere kiemelte a versenysport támogatásának fontosságát, valamint a kerékpárok technikai felkészültségének a kerékpározás élményére kifejtett pozitív hatását.

Természetesen a helyszínen az érdeklődők találkozhatnak többek között a márka újdonságaival, kipróbálhatják és összehasonlíthatják a különböző alkatrész családokat és megismerkedhetnek a Shimano tulajdonában lévő egyéb márkák termékeivel is, mint a Lazer fejvédők, PRO kerékpáros kiegészítők és Pearl Izumi kerékpáros ruházati termékek.

Mindkét fél bízik egy hosszú távú, a Profi és az amatőr kerékpársport fejlődését, s általánosságban a kerékpározás szeretetét elősegítő együttműködésben.

logo shimano