bukkmaratonlogo

A megújulás folytatódik. Már most rengeteget dolgoztunk a jövő évi versenyünkön és szeretnénk veletek megosztani a már publikus dolgokat.

 

Szívügyünk a hegyi kerékpározás. Tény, hogy az MTB maraton 80%-ban tömeg sport, de nem mindenki szeret versenyezni.

„- Mert mi van, ha utolsó leszek?”

Teszik fel magukban sokan ezt a kérdést. Szerintünk semmi, mert ha célba értél legyőzted magad és a hegyeket!

Nekik hirdetjük meg 2019-ben a szombati napon vezetett terep kerékpár túránkat, amely akár egy trekking bringával is teljesíthető. A túra nem csak egy 40 km-es karika, hiszen olyan útvonalon halad, ahol több látnivalót is megcsodálhat a nagyérdemű. A Mozgásvilág csapatának annyira megtetszett az ötletünk és az útvonalunk, hogy névadó szponzora lett az eseménynek.

Ha már túra akkor álmodjunk nagyot! Lesz egy másik is ugyan ezen az útvonalon, ahova a PEDELEC kerékpárok büszke tulajdonosait várjuk.

Természetesen a szokásos szombati gyermek verseny, a Titán Kupa szintén megrendezésre kerül.

 decathlon szerződés alairas

Itt is épp egy szponzori szerződést írunk alá.

Mivel a hely és az infrastruktúra adott úgy gondoltuk segítünk a terepfutással kacérkodóknak is. Ötletünket a Decathlon azonnal felkarolta, így 2 távon teheti próbára magát az érdeklődő a Kalenji Bükk Trail futóversenyen. 4 és 16 km-en. Mivel célunk a terepfutás világával megismertetni az érdeklődőket, így rengeteg ezzel kapcsolatos cikket fogunk publikálni szponzorunk segítségével.

Mindkét nap az ideihez hasonló expót szeretnénk a rajt/cél központba varázsolni, ahol reményeink szerint nem csak nézelődni, hanem vásárolni is lehet majd. A Shimano ígérete szerint ismét kihoz olyan terméket (ez egyelőre titok) ami a közönség érdeklődésére számíthat. Terveink szerint még több kerékpárt lehet majd a két nap alatt kipróbálni.

A vasárnap természetesen a hegyikerékpár maratonról fog szólni. A hosszútávosok figyelmét már most szeretnénk felhívni arra, hogy ne emlékezetből bringázzanak, mivel a pálya nyomvonala megváltozik. Ha úgy érzed, hogy a verseny teljesítése csak a bringádon múlik, akkor sincs baj, mivel ahogy 2018-ban is úgy 2019-ben is igényelhetsz a Decathlon jóvoltából felső kategóriás Rockrider montikat. A foglalási rendszerrel és a bringákkal kapcsolatban még jelentkezünk.

2018-ban sikeresen megrendeztük első PEDELEC futamunkat. Természetesen 2019-ben is várjuk őket a rajthoz. Ráadásul mint fentebb olvastad, lesz egy vezetett túra is a számukra az ebikeshop.hu-nak köszönhetően.

A verseny fővédnöke Révész Máriusz Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos lesz. A hír annyira friss, hogy még részleteiben nem sikerült vele és az irodájával mindent megbeszélni. Reméljük elindul az egyik eseményünkön ezzel is emelve a rendezvényünk fényét.

Annyi minden van, még amit elmondanánk, de ilyen-olyan okok miatt még nem publikus. Hamarosan újabb hírekkel jelentkezünk. Addig is nevezz be, hiszen elindult a kedvezményes nevezési lehetőség.

Mi tovább szervezzük az eseményt, te pedig eddz, és „ G y ő z d  l e  a  h e g y e k et ! ”

szponzorok