Megtapasztalhatod az élményt, melyet csak a legfejlettebb e-bike-ok képesek biztosítani számodra: valódi kerékpártúra keretében, terepen is kipróbálhatod a Scott eRIDE modelljeit, pont úgy, ahogy szeretnéd.

A Bükk Maraton résztvevői vagy kísérőik a rajtcsomagban található kupont felhasználva 1000 Ft-os regisztrációs díj befizetése mellett tesztelhetik a kijelölt körben, vezetett túrán az elektromos rásegítéses Scott eRide mountain bike-okat. A túrák vasárnap az utolsó rajt után kezdődnek és folyamatosan indulnak előreláthatóan 15 óráig. Regisztráció 9 órától a Scott sátornál a rajtterületen, a regisztrációhoz érvényes személyi okmányok szükségesek.

ebiketeszt

9 db Scott Strike eRIDE 940 össztelós és 2 db Scott Aspect eRIDE 910 merevfarú pedelec kerékpár áll rendelkezésre. Ezek jelenleg a csúcstechnológiát képviselik az e-bike-ok világában, a legújabb generációs Bosch CX pedelec rendszerekkel és vázba rejtett megnövelt kapacitású PowerTube akkumulátorokkal. Nyergükben terepen, hegyi ösvényeken is élmény lehet a tekerés, akár szerényebb bringás tudással is. Egyre többet túrázva pedig egyre jobban tágulnak a lehetőségek…

szponzorok2020